Tudom hogy ez nyári kaja,de sok ételünknek ez az alapja.Először megpucoljuk maj felkockázzuk a hagymát. Kevés olajon kifehéredésig pirítjuk.Ez után mehet rá a kicsumázott és felszeletelt paprika.A paprikát úgy a legegyszerűbb kicsumázni hogy fogjuk a csumáját benyomjuk majd tekerünk rajta egyet és kihúzzuk ez után csak óvatosan kiütögetjük belöle a magokat.Ha ez megvan mehet rá a felkockázott paradicsom majd a fűszerek:só,bors,vegeta,fokhagyma granulátum,piros paprika,őrölt füszer kömény.Ha ezzel is megvagyunk mehet rá a kikapart,meghámozott,felszeletelt tök.Ebből egy kisebb elég ha nem kapható cukkinivel vagy patiszonnal helyettesíthetö.A tök az azért jó bele mert kellöképpen elveszi a paradicsom savasságát.Ez után mehet bele a kolbász,virsli,lecsó kolbász kinek mit enged meg a pénztárcája,de ez el is hagyható.Ez után mehet rá a friss tojás,de ez is elhagyható.Majd készre főzzük és miellött levesszük a lángról megkóstoljuk nem kell esetleg utánna füszerezni. Fehér kenyérrel tálaljuk.Jó étvágyat hozzá.